diumenge, 6 de juny del 2010

FORA BARRERES



Aquí us deixem aquest video i una reflexió personal...

Està clar que existeix voluntat per part de la societat i les institucions per adaptar i fer una vida més fàcil a les persones amb mobilitat reduïda, però...és suficient? NO.
Nosaltres avancem a un ritme molt lent que no es correspon amb el de la lluita que fa aquest col·lectiu.

Per avançar en aquest procés tan llarg d'integració total d'aquestes persones, és necessària l'eliminació de barreres arquitectòniques.

Per finalitzar, només dir que evitar barreres no és tan difícil, que en el fons tot es redueix a acceptar els discapacitats i a comptar amb ells, admitint que puguin assistir a una esglèsia,a un teatre, etc, però sobretot a un lloc de treball!!

3 comentaris:

Santi ha dit...

Al respecte de que no és suficient la voluntat que hi ha per part de la societat i les institucions a les persones amb mobilitat reduïda, pense que els estats continuen amb la seua política de solucionar problemas una vegada han aparegut, en lloc de previndre-los.

Amb el transcurs dels anys, es solucionaran uns problemes, pero no arribaran a temps a uns altres, tal vegada perque no interesa económicament (en comparació en la resta de la població, les persones amb mobilitat reduïda és un grup reduït) o invertiran els nostres diners en "pelotazos urbanísticos" i grans events mediàtics.

santi ha dit...

"grans events mediàtics"

Una BoNa P¡nzeLlada!!! ha dit...

Moltes gràcies Santi! Una reflexió molt interessant!
Anirem penjant més coses al blog, així que t'animem a seguir aportant comentaris per fer aquest recurs més ric i interessant per tots!

Merciiiii

Publica un comentari a l'entrada