diumenge, 6 de juny del 2010

Una eina més a descobrir: Els Quaderns Virtuals (QV)

Si voleu nevegar per trobar diversa informació, utilitzeu els QV!

Com ha sorgit?


És un entorn d'aprenentatge digital que neix i es desenvolupa al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat de portar a la xarxa els quaderns d'exercicis tradicionals. El projecte està format per un conjunt d'aplicacions de programari lliure que faciliten al professorat de qualsevol nivell i àrea educatius la creació de recursos didàctics multimèdia per tal d'avaluar el progrés i rendiment de l'alumnat.

Una de les seccions que trobem en aquesta web és:
Els Quaderns Virtuals
El projecte consta de diferents aplicacions web (editor, visualitzador, generador web...) desenvolupades en la plataforma Java que requereixen connexió a Internet i que funcionen sobre diferents sistemes operatius (Windows, Linux, Mac OS i Solaris).

L’editor: és l'eina que facilita al professorat la creació, edició i publicació dels seus propis Quaderns. A més, també permet exportar Quaderns (per compartir-los o simplement per guardar-los com a còpia de seguretat) i també importar Quaderns fets per altres persones o descarregats de la Biblioteca.

El visualitzador: és l'aplicació que permet veure, realitzar i corregir els Quaderns. És accessible des de l'editor de Quaderns, des de qualsevol pàgina web i/o plataforma educativa.
A més, té diferents "pells" o aparences, que permeten visualitzar un mateix Quadern en diferents formats. ;

1 comentaris:

BlockchainHelp ha dit...

Unfit to perceive confirmation issue with Blockchain
Is your Blockchain account confronting confirmation mistakes? On the off chance that indeed, what are you sitting tight for? Dial Blockchain support number 1800-665-6722 and dispose of all the confirmation blunders at one place. You will be associated with the specialists who will investigate your issue and likewise convey most appropriate arrangements and strategies to the clients. The specialists are practical during the time with no intermittence thus, approach them according to your prerequisites.
blockchain support
blockchain support number
blockchain customer support
blockchain phone number
blockchain 2FA Reset

Publica un comentari a l'entrada